Video: Kënga konkurruese e Gigliola Haverikut në Festivalin e Këngës në RTSH

Gigliola Haveriku prezantohet për herë të parë në Festivalin e Këngës.
Ka qenë pjesë e “The Voice of Albania” në vitin 2015 në Top Channel dhe pjesë e “Këndo Këngën Time”, 2019, program muzikor muzikor i Vizion Plus.

Ajo prezentohet me këngën “E lirë”,

Muzika: Endrit Shani
Teksti: Atina Laço