(Video) Takim poetik me Ahmet Selmanin/ Festivali Poetik i Prishtinës 2

Ju ftojmë ta ndiqni Takimin poetik me shkrimtarin Ahmet Selmani, mbajtur në Natën e parë të Festivalit Poetik të Prishtinës. Gjatë takimit kishte diskutim me autorin dhe lexim poetik.

ObserverKult


Lexo edhe:

(VIDEO) DISKUTIM ME SHKRIMTARIN GËZIM ALIU/ FESTIVALI POETIK I PRISHTINËS 2