Yasmin Levy: Jam fmi dashnie (Naci En Alamo) teksti dhe kënga


Jam fmi dashnie
Kund vend s’kam,
nuk kam as tokë
e aq ma pak atdhe.

Me gishta zjarrin e ndezi
me zemër ju këndoj
telat e zemrës m ‘vajtojnë
jam fëmijë dashnie
në dashni lind kam.

Kund vend s’kam,
nuk kam as tokë
e aq ma pak atdhe.

Në shqip: Vlora Konushevci