“1971”, dokumentari kushtuar muzikës që ndryshoi botën

“1971”, viti kur muzika ndryshoi gjithçka tjetër.

Seriali që vjen në formën e dokumentarit risjell vitin kur inovacioni në muzikë solli risi në mbarë industrinë, që në atë periudhë u nxit padyshim nga zhvillimet politike dhe kulturore, transmeton ‘a2news.com’.

Tetë episodet do të transmetohen në platformën Apple TV.

LEXO EDHE: Dokumentari “Mbijetesa dhe shkolla” pranohet në “Tokyo Lift-Off Film Festival 2021”