21-vjeçari nga India realizon fotografitë që të lënë pa fjalë

Një 21-vjeçar nga Rewari, Indi, realizon fotografitë që të lënë pa fjalë.

Me iluzione optike të diellit, Sulabh Lamba krijon imazhe përtej imagjinatës. Ai ka arritur të kapë disa çaste perëndimi, përmes të cilave, krijon situata të ndryshme.

Arti i tij dhe truket inteligjente me diellin, janë thjesht… magjepsëse!/Konica.al