Flori: S’kena me u pa ma bashkë…(teksti dhe kënga)

A të mungon ty fryma ime
Siç po më mungon mu fryma jote
Veten time e përsëris.
A të mungon fytyra ime
Siç më mungon mua fytyra jote
Dhe veten time përsëris.

S’kena me u pa ma bashkë,
Nuk kena me u pa ma,
Shpirti im e di po plas’
Nuk kena me u pa ma.
S’kena me u pa ma bashkë,
Nuk kena me u pa ma
Shpirti im e di po plas’
Nuk kemi me u pa ma.

E përsërita prapë veten time
Dikë si ty, une do kërkoja
Dhe pse e di nuk ka si ti
Dhe bëja kot sikur harroja
Këputur gjunjët, ecja vazhdoja
Veten time e përsëris.

E ke mirënjohjen time përjetësisht
Mësova unë të ndjej, njësoj si ti
Kam jetuar, kokë e këmbë dashuruar
Akull shpirti im sot
Se nuk të kam dot.

————————————————-

LEXO EDHE: FLORI: UNË JAM AI QË GJITHÇKA E DHA PËR TY (TEKSTI DHE KËNGA)

Vjen çdo natë në ëndrrat e mia
dhe më prek ngadalë mos ik
puthja ime, shpirt për ty kam mall

ti nuk e di sa të lëndon një dashuri
sa pak të them
ti më lëndon
unë jam ai që gjithçka e dha për ty
unë jam ai që më dhimbjen jeton

i mbyll sytë të mos shoh më bardh e zi
i mbyll sytë të më shfaqesh ti

vjen çdo natë në ëndrrat e mia
dhe më prek ngadal mos ikë
puthja ime shpirt për ty kam mall

vjen çdo natë në ëndrrat e mia
gjumin ma bën jetë
sytë mbyllur do t’i mbaj
mjafton ty të të kem

i mbyll sytë të mos shoh më bardh e zi
i mbyll sytë të më shfaqesh ti

vjen çdo natë në ëndrrat e mia
dhe më prek ngadalë mos ikë
puthja ime shpirt për ty kam mall
vjen çdo natë në ëndrrat e mia
gjumin ma bën jetë
sytë mbyllur do t’i mbanja
mjafton ty të të kem.

ObserverKult

MIRA KONÇI & REDON MAKASHI: NDOSHTA ISHTE DASHURI (TEKSTI DHE KËNGA)