Flori: Unë jam ai që gjithçka e dha për ty (teksti dhe kënga)

Vjen çdo natë në ëndrrat e mia
dhe më prek ngadalë mos ik
puthja ime, shpirt për ty kam mall

ti nuk e di sa të lëndon një dashuri
sa pak të them
ti më lëndon
unë jam ai që gjithçka e dha për ty
unë jam ai që më dhimbjen jeton

i mbyll sytë të mos shoh më bardh e zi
i mbyll sytë të më shfaqesh ti

vjen çdo natë në ëndrrat e mia
dhe më prek ngadal mos ikë
puthja ime shpirt për ty kam mall

vjen çdo natë në ëndrrat e mia
gjumin ma bën jetë
sytë mbyllur do t’i mbaj
mjafton ty të të kem

i mbyll sytë të mos shoh më bardh e zi
i mbyll sytë të më shfaqesh ti

vjen çdo natë në ëndrrat e mia
dhe më prek ngadalë mos ikë
puthja ime shpirt për ty kam mall
vjen çdo natë në ëndrrat e mia
gjumin ma bën jetë
sytë mbyllur do t’i mbanja
mjafton ty të të kem.

ObserverKult

————————-

Lexo edhe”

Flori: Se unë ty çdo ditë të dua… (teksti dhe kënga)