Këngë e paharruar nga i ndjeri, Agron Berisha: Sonte në natë të errët të kujtoj (teksti dhe kënga)

Sonte në natë të errët të kujtoj
i trazoj ëndrrat të këtij qyteti
të qytetit ku jam
a m’beson
unë i thërras në argëtim.

Ëndërr, o ëndërr
dëshirën ti çoja asaj
dhe thuaj më të dashurës
se unë një ditë do të kthehem në atdhe.

Ndonëse jam ndjerë i vetmuar
në atdhe kam dëshirë për të takuar
a m’beson a m’beson
Unë të thërras në argëtim.

E dashur këtu jam i vetmuar
në qytet të huaj larg prej teje
larg prej dëshirës por zemrat bashkohen
pres me mall që të kthehem në atdhe.

ObserverKult

———————–

Lexo edhe:

Agron Berisha: Vetëm 5 minuta (teksti dhe kënga)