Ahmet Selmani: Tregu i robërve

para dhe pas ahmet selmani

(ose shitja e lirë)

Atdheu
u bë treg i robërve që shiten
fare lirë
ai s’vlen as sa njëra këpucë
e prijësit
që shkel mbi fatin e tyre
prej mize
në mes atdheut e prijësit
robërit
as që dymenden më tepër
zgjedhin
prijësin për t’i përmjerrë
lirshëm.

ObserverKult