Ruka: Ai që të uron ka shtypur një tast dhe nuk ka harxhuar asnjë sekondë për ty!

SI ERDHI KJO PUNË KËSHTU?

Nga Petrit Ruka

Deri tani më kanë ardhur 1378 pisha me xixa,
2130 gota me shampanjë,
830 kambana që tunden pa pushim…
E sa për fishek-zjarre po përvëlohem si në një ferr….
Çfarë trishtimi i thukët. Ai që të uron ka shtypur një tast dhe ja nuk ka harxhuar asnjë sekondë për ty. Asnjë të vetme. Madje duke ua nisur të gjithëve njëherësh (all) as që e di se ta ka nisur dhe ty.
Çfarë ti bësh? Dhe ja e ndjen se je krejt vetëm, pa ato dy tre sekondat e bekuara kur (ai/ajo) atje tej po shkruan emrin tënd, duke pasur në sy dhe fytyrën e sytë e tu…
Kohëra moderne! (që kështu mos ardhshin kurrë!!)
Me të gjithë dhe me askënd.
Ndaloni more shokë! Më mirë bëni 10 – 15 urime dhe aq. Se aq miq kini. Të tjerat janë shtirje dhe gënjeshtra të bardha.
Oiii… oiiii

ObserverKult