‘Akademia’, revista më e re kulturore në Kosovë – flet Adem Gashi (video)

Nga Shtëpia Botuese ‘Armagedoni’ fundin e vitit të kaluar doli numri i parë i Revistës për kulturë, gjuhë e media “AKADEMIA” .

Se çka përmban ky numër, me çfarë ritmi do të botohet, çka e bënë diferencën mes “Akademisë” dhe revistave tjera që dalin tash e sa kohë etj., tregon shkrimtari Adem Gashi, anëtar i redaksisë.