Aktori e thotë live në emision: Le të më shajnë, unë jam grek!

Aktori, Laert Vasili është shprehur se nuk i trembet kritikave. Në emisionin “Repolitix”, Vasili ‘u kap’ me fjalën referendum, që sipas tij kemi fjalën e bukur shqipe “zgjedhje”.
I ngacmuar nga moderatori, ku i kujtoi se fjala ‘referendum’ gjendet edhe në Kushtetutë, Vasili tha se këtë nuk mund ta pranojë dhe se për këtë mund edhe ta shajnë, duke pranuar se është ‘grek’.  

Pjesë nga biseda:
Laert Vasili:
 Referendum është një fjalë e huaj, ne kemi fjalën tonë shqipe ‘zgjedhje’. 
Moderatori: E ka edhe në Kushtetutë.
Laert Vasili: S’ka gjë. Ja po iu them vetë. Unë jam grek. Le të më shajnë…/(urbannews.al)