Alain Delon: Ajo ishte ndryshe…

Nga Alain Delon

E dinit, ajo ishte ndryshe. Ishte e vërtetë që në momentin kur fillonte të fliste.

Fjalët e saj ishin të fuqishme. Ajo kishte një mënyrë aq joshëse të të folurit dhe me vetëbesim e përdorte si forcë tërheqëse. Ishte përtej logjikës sate… Ti e urreje mënyrën se si ajo të bënte të ndiheshe. E ngatërroje me pafuqinë. Me mungesën e kontrollit.

Por e vërteta ishte se ajo nuk kishte qëllime të tjera, asgjë tjetër veç harmonisë dhe qetësisë. Ajo ishte fajtore vetëm për forcën e madhe tërheqëse dhe joshëse…

ObserverKult

Lexo edhe:

A I KE THËNË NDOKUJT LAMTUMIRË PËRGJITHMONË?