Alda Merini: Në një botë ku gjithçka ka me tepri, ne jemi të uritur për butësi

alda merini ne jemi

Ne jemi të uritur për butësi, në një botë ku gjithçka ka shumë, ne jemi të varfër në këtë ndjenjë që është si një përkëdhelje për zemrën tonë. Kemi nevojë për këto gjeste të vogla që na bëjnë të ndjehemi mirë … butësia është një dashuri vetëmohuese dhe bujare, e cila nuk kërkon asgjë më shumë sesa të kuptohet dhe vlerësohet ...

ObserverKult


Lexo edhe:

ALDA MERINI: FALMË, I DASHUR…