Ali Podrimja: Nëse nuk të shkruaj, miku im…

Nëse nuk të shkruaj
miku im i dashur dhe
Po qe se nuk ma dëgjon zërin
Merr një karafil
E ma kërko varrin
Diku në botë
Se vajta pas Lumit…

ObserverKult

LEXO EDHE: Nëntë vjet pa poetin e njohur, Ali Podrimja