Anjeza Shahini: Më ndihmo të lutem, të harroj nuk mundem… (teksti dhe kënga)

Më ndihmo të lutem
Të harroj nuk mundem
Rrugët po mbarojnë
Hapat s’dijnë nga shkojnë
E harruar vetëm
Ti po ikën vetëm.

Lamtumira po troket
Kot po lodhet sot
Nëse ti e do vërtet
Koha do ta thotë
Lamtumirën ti ti
Nuk të them të ndjej
Fryma e fundit kur të vij
Lamtumirë në tjetër jetë
E harruar vetëm…
Ti po ikën vetëm.

Më ndihmo të lutem
Të harroj nuk mundem
Rrugët po mbarojnë
Hapat s’dijnë nga shkojnë
E harruar vetëm…
Ti po ikën vetëm.

Lamtumira po troket
Kot po lodhet sot
Nëse ti e do vërtet
Koha do ta thotë
Lamtumirën ti,ti
Nuk të them të ndjej
Fryma e fundit kur të vij
Lamtumirë në tjetër jetë
E harruar vetëm…
Ti po ikën vetëm.

Lamtumira po troket
Kot po lodhet sot
Nëse ti e do vërtet
Koha do ta thot
Lamtumirën ti ti
Nuk të them të ndjej
Fryma e fundit kur të vij
Lamtumirë në tjetër jetë…

LEXO EDHE: Anjeza Shahini: E ndjej në çast një mall (teksti dhe kënga)