Argjentina Ramosaj: Jam lodhur shumë duke besuar… (teksti dhe kënga)

Je lule ti,
gjithmon’ më thoje,
me ngjyrë të bardhë,
që shumë e doje…
Këputur tani,
si një lule e egër
po mbijetoj!

Hapi sytë,
diell shiko,
Vetëm hapi sytë,
dhe beso!

Se engjëjt për ne do qajnë,
Nëse s’jemi pranë,
Dhe do shohim të tjerë ne në sy,
Se veten e kemi vrarë,
Por vazhdojmë të ndarë,
Dhe pse malli na merr ne të dy,
Engjëjt qajnë,
Ata qajnë,
Për të dy.

Jam lodhur shumë,
duke besuar,
Çdo gjë që shoh,
e kam kuptuar,
Ndryshe nga ti,
iluzionet e tua,
Natë nuk shohin dritë.

Nga po kjo këngëtare: Argjentina Ramosaj: Do mbetemi veç një kujtim (teksti dhe kënga)