Arilena & Flori: Një si ti unë doja (teksti dhe kënga)

Më shiko,
shiko ti në çfarë jam kthyer
Më vështro,
Shih si është të jesh i thyer
Më dëgjo,
Ti mos lësho as edhe një fjalë
Asnjë fjalë.

Një si ti unë doja, doja
Doja ta kem jetë
E ngushëlloja veten gjoja
S’është kjo e vërtetë
Pa ty nuk doja
Nuk e besoja
Nuk doja, ta thoja.

Merri krejt
Ashtu siç ti je mësuar
S’ka më t’shtrenjtë
Zemrën ta dhashë me këto duar
Pse t’pengon?
Kjo dhimbje që rënkon.
Një oqean të qetë ti e tërbon.

Një si ti unë doja, doja
Doja ta kem jetë
E ngushëlloja veten gjoja
S’është kjo e vërtetë.

Nga këta këngëtarë: Arilena: Ty më nuk të shoh… (teksti dhe kënga)
Flori: Se unë ty çdo ditë të dua… (teksti dhe kënga)