Arjeta Musliu, gruaja që dhimbjen e humbjes së të birit e ktheu në kauzë (Video)

Ju ftojmë të ndiqni dokumentarin “Arjeta Musliu, gruaja që dhimbjen e humbjes së të birit e ktheu në kauzë”, prodhim i portalit ObserverKult, mbështetur nga Zyra e Presidentes së Kosovës, në kuadër të projektit “The Women Power”.

Arjeta Musliu nga Ferizaj është infermiere dhe psikologe. Ajo humbi të birin në moshën 19 vjeçare, si pasojë e përdorimit të narkotikëve.
Por Arjeta gjeti forcën që dhimbje e saj ta kthej në kauzë.

Hapi Qendrën Ri-Jeta ku ofrohen këshillia dhe trajtime për të rinjtë që kanë rënë pre e narkotikëve dhe familjarët e tyre.

Publikuar më 4.05.2022 / ObserverKult

ObserverKult

Kliko edhe:

DOKUMENTAR: “RRËFIM PËR LAHUTARËT E FUNDIT”