ARS: Intervistë me shkrimtarin dhe studiuesin Gëzim Aliu (VIDEO)

Ju ftojmë të shikoni intervistën me shkrimtarin dhe studiuesin Gëzim Aliu lidhur me librin e tij të fundit, monografinë “Proza shqipe e viteve 1920-1944” (VIDEO).

Intervista është realizuar nga redaktori i ObserverKult, Valon Krasniqi.

ObserverKult

Kliko edhe:


NOVACIONET NË TREGIMET E GËZIM ALIUT