Ata janë dy krahë të të njëjtit shpirt. Dashuria, fluturon…

Viktor Hygo:

“…Kur dashuria i shkrin dhe përzien dy qënie në një bashkim të shenjtë dhe engjëllorë, sekreti i jetës është zbuluar për aq kohë sa ata janë të lidhur; ata nuk janë më asgjë më shumë veçse dy vija ndarëse të të njejtit fat; ata nuk janë më asgjë veçse dy krahë të të njejtit shpirt. Dashuria, fluturon…”/ ObserverKult