Bislim Ahmetaj: Tiranës ju kanë tharë puthjet

bislim ahmetaj

Dalë dhe ec
çdo mëngjes, çdo drekë dhe darkë
Dhe sa pak njerëz shoh duke u puthur në Tiranë.

Çdo ditë kaloj nëpër
Rrugë, rrugica dhe parqe
Dhe sa pak njerëz shoh duke u puthur në Tiranë.

Ec nëpër qytetin tim
Ditëve me shi dhe netëve me hënë
Dhe sa pak njerëz shoh duke u puthur në Tiranë.

Të rinjtë i kanë lidhur në gishta puthjet
Të vjetërve nëpër buzë ju kanë tharë
O Zot, sa pak njerëz shoh duke u puthur në Tiranë.

ObserverKult