Blerim Latifi: Kroi pranë varreve

Pranë varreve rrjedh një krua i vjetër
Dhe përrocka e mbushur nga bora e rrebeshet me shi.
Ah, sikur melodia e tyre të dëgjohej në botën tjetër,
Nga malli të vdekurit do ngjalleshin përsëri.

Prekaz, 31.01.2021