Bojken Lako: Sytë e shpirtit (teksti dhe kënga)

Teksti i këngës “Sytë e shpirtit” e kënduar nga Bojken Lako

Provoj të shoh në qiell
Në tokë të kuptoj,
Shikoj me sytë e shpirtit
Një tjetër dimension
A ka një rikthim …

Po jetoj ëndrrën tënde
Një ditë si një jetë,
E shkuara dhe e ardhmja
Një dimension qiellor.

A ka një vend nga ku vjen
A ka një rikthim
Mrekulli dhe mister
Mrekullia është tek ne
Është tek yjet lart në qiell
Është çdo ditë nga një jetë


Mrekullinë e kemi ne brenda vetes
Dashuri është Zoti, që ne kërkojmë në Univers
Krijo një dimension
Ku Universi është në sytë e Atij që ti do.

Një ditë do shikoj nga qielli
Në tokë ti kujton
Do shikoj me sytë e shpirtit
Ka tjeter dimension
Besoj në rikthim
Në mrekulli dhe mister
Mrekullia është tek ne
Është tek yjet lart në qiell
Është çdo ditë nga një jetë.


Mrekullinë e kemi ne brenda vetes
Dashuri është Zoti, që ne kërkojme në Univers
Krijo një dimension
Ku Universi është në sytë e Atij që ti do
Unë ëndrrën tënde jetoj dhe besoj!

ObserverKult

Lexo edhe:

BOJKEN LAKO: NJË SHTËPI E RE ARTI PA PAGESË

Kantautori Bojken Lako, është i njohur për mbështetjen e artistëve të rinj.

Krahas energjisë krijuese dhe eksperiencës së tij artistike, ai ka menduar edhe për një hapësirë arti pa pagesë për çdo artist të ri. Duke e cilësuar si një punishte të mirëfilltë krijuese dhe promovuese.

“Kam vite që merrem me promovimin e të rinjve. Për momentin u bë një bashkim me mikun tim të vjetër, Klajd Krujën dhe ky është një emër që ka simbolikën e vet, nga një pjesë shumë pikante e mitologjisë. Më shumë domethënëse është edhe prapashtesa art factory.”

Tekstin e plotë mund ta gjeni KËTU