Bruna Gjoni Përvathi: Se na jena msue me u dasht’

bruna gjoni t'lazdruem prej dashnie

Ti m’pret me dur n’gji, me t’ardh’
E kangën ma nis me flladn e erës
Tan trupin e mulon me kmish t’bardh’
E nuk i frigesh shiut t’pranverês

M’rrok me sy pêr s’largu kur m’sheh
E don me u çue n’kam me m’pri
Ta njoh dashnin’ tane t’madhe qi ke
Ta njoh dhe idhnimin qi t’bren n’shpirt.

Se na jena msue me u dasht fort
Edhe n’largsi me u dasht si t’marr
Ti s’mbane kurr’ me derdh nji pikë lot
Ti ma nez zjerrmin n’damar.

ObserverKult


Lexo edhe:

BRUNA GJONI PËRVATHI: T’LAZDRUEM PREJ DASHNIE