Da Vinçi: I dua ata që mund të qeshin kur janë në telashe…

Leonardo Da Vinçi

“I dua ata që mund të qeshin kur janë në telashe, ata që mund të mbledhin forcë nga ankthi dhe që rriten guximshëm nga reflektimi. Puna e mendjeve të vogla është të zbrapsen, por për ata, zemra e të cilëve është e vendosur dhe ndërgjegja e tyre e pranon sjelljen e tyre, këta, parimet e tyre i ndjekin deri në vdekje.”/ ObserverKult