Dëgjojeni të interpretuar nga Dren Abazi, këngën e njohur “Lamtumirë” të Muharrem Qenës

Lamtumirë hije o e bukra vashë
unë do të vetë tash o hije në vend të largët

Më vjen keq vasho që nuk u pamë
dhe pa m’dhanë besë
vashë na duhet me u nda

Por besoj se netët nuk na janë harru
t’përqafum qe i kemi kalu

Lamtumirë moj syzeza e ime
s’të harroj do t’më jesh në kujtime

Por besoj se netët nuk na jane harru
t’përqafum që i kemi kalu

Lamtumirë hije o e bukra vashë
unë do të vete tash o hije në vend të largët.

ObserverKult

————————————

LEXO EDHE: ANJEZA SHAHINI & DREN ABAZI: TI DHE UNË NJË ËNDËRR PA FUND…(TEKSTI DHE KËNGA)

Interpretojnë Anjeza Shahini dhe Dren Abazi

Edhe kjo natë më është e gjatë,
të pres të vish në përqafim.

Ne jemi lot qe s’thahet kurrë,
tregim i bukur me dhimbje shumë.

Vetëm për ty frymoj në jetë,
netët e errëta ti m’i ndriçon.

Dëgjoje zemrën që rrah për ty,
ajo rrëfen për dashuri.

Ti dhe unë – një ëndërr pa fund,
një diell qe s’perëndon – ti dhe unë.
Ti dhe unë – një shpresë e pa fund,
një diell qe s’perëndon – ti dhe unë.

Ky film nis e s’përfundon,
aty je por nuk e sheh,
kaq pranë sot ti me ke
larg mos shko…