Dolly Parton: Jolene po të përgjërohem, mos ma merr burrin (teksti në shqip dhe kënga)

Jolene, Jolene, Jolene, Jolene
Po të përgjërohem, mos ma merr burrin
Jolene, Jolene, Jolene, Jolene
Të lutem mos ma merr vetëm pse mundesh.

Bukuria jote është e pakrahasueshme
Me flokë të zjarrta në gështenjë
Me lëkurë fildishi dhe sy të gjelbër smerald
Buzëqeshja jotë është si një fresk pranvere
Zëri yt është i butë si shiu i verës
Dhe unë nuk mund të garoj me ty.

Jolene ai flet për ty edhe në gjumë
Dhe asgjë s’mund të bëj për ta ngushëlluar
Nga vaji kur të thërret emrin Jolene
Dhe e di sa lehtë e ke ti, ta marrësh burrin tim
Por ti nuk e di se çfarë do të thotë ai për mua

Jolene Jolene, Jolene, Jolene, Jolene
Po të përgjërohem, mos ma merr burrin tim
Jolene, Jolene, Jolene, Jolene
Të lutem, mos ma merr vetëm se mundesh
Ti mund ta marrësh cilindo burrë
Por unë nuk mund të dua më kurrë
Ai është i vetmi për mua Jolene.

Më duhej ta ta them këtë
Lumturia ime varet nga ti
nga çfarë do vendosësh të bësh
Jolene Jolene, Jolene, Jolene, Jolene
Po të përgjërohem, mos ma merr burrin tim
Jolene, Jolene, Jolene, Jolene
Të lutem mos ma merr veç pse mundesh.

Përktheu: Xhemazije Rizvani

ObserverKult


Lexo edhe:

GABRIEL CELAYA: MË THUAJ SI JETON, SI VDES PËRDITË …