E mbani mend ‘Taulanti kërkon një motër’, ja sa ka ndryshuar aktori sot (FOTO)

Të gjithëve na kujtohet filmi ‘Taulanti kërkon një motër’, ku Taulanti katërvjeçar, fëmija i vetëm i një familje intelektuale, nuk mund ta durojë më vetminë. Ai kërkon një motër.

Por sa më shumë ngulmon Taulanti, aq më shumë e neglizhojnë prindërit këtë kërkesë.

Dalëngadalë, dëshira e Taulantit u pëlqen prindërve, të cilët e kuptojnë se duhet ta shohin dëshirën e tij më me seriozitet dhe vëmendje.

Sot djali katërvjeçar është rritur dhe është bërë një arkitekt i njohur në Tiranë. Emri i të cilit është Donald Kokona.

Ndryshe nga Taulanti, në jetën reale ai ka një motër. Ky fakt e ka ndihmuar që regjisorja Xhanfize Keko ta përzgjedh për rolin. Pasi Donaldi dinte të llastohej dhe nuk ishte një fëmijë i urtë.