Elhaida Dani: Do të dua betohem… (teksti dhe kënga)

Kisha nevojë,
Të them dy fjalë
Me zemër në dorë,
Të rri përballë.
Të dukem e fortë,
Por frymë nuk marr
Me trupin e ngrirë,
Me buzët në zjarr.

E ngrirë, e ngrirë
Po të le te ikësh sot
Do të dua, betohem në Zot
E ngrirë,
Zemra ime do të ngrijë
Deri kur të kthehesh ti…

Jam zgjuar tek ti
Jam zgjuar pa frymë.
Në errësirë
Jam zgjuar pa ty.

Lart në qiell
Yjet i fik
Më thoje ti
Jo mos ki frikë.

E ngrirë, e ngrirë
Po të le të ikësh sot
Do të dua betohem në Zot.
E ngrirë,
Zemra ime do të ngrijë,
Deri kur të kthehesh ti.

Do të dua betohem
Do të dua pendohem, në Zot!

Sa herë Hëna do ndërrohet
Muajt nuk ndalohen
Për mua nuk do jetë më mirë
Aty do të jem
Aty të pres çdo ditë.

E ngrirë, e ngrirë
Po të le të ikësh sot
Do të dua të betohem unë
E ngrirë,
Zemra ime do të ngrijë
Deri kur të kthehesh ti.

Do të dua betohem
Do të dua pendohem, në Zot!

Nga po kjo këngëtare: Elhaida Dani: Kur jam me ty… (teksti dhe kënga)