Elita 5: Kthehu të lutem, e dashur… (teksti dhe kënga)

Kthehu të lutem e dashur
se nuk mundem pa ty
kthehu të lutem e dashur
se m’shkoj jeta n’vetmi.

Fjalët që m’i thoje
shpejt i harrove ti
më thoje se më doje
shpejt më tradhtove ti.

Gjithmonë unë mendoj për ty
dhe i ëndërroj ata sy
gjithmonë unë mendoj për ty
dhe qaj në vetmi.