Elita 5: Se ti e vrave dashurinë…(teksti dhe kënga)

Më kot ti kërkon mëshirën,
Dhe pse vishesh me të bardha,
Shpirti yt noton n’shkretirë,
Nuk je prapë ajo e para.

Tash vjen edhe ti më lutesh,
Kërkon falje hiç pa turp,
Nuk e di ku merr guximin,
Që sërisht të kthehesh tek unë.

Se ti e vrave dashurinë,
Edhe shkove pas një horrit,
Paqe mes nesh s’mund të shtijnë,
As ushtarët e UNPROFOR-it.

Se ti ndenjat tua i nxorre,
mall pa vlerë në treg të zi,
dashuria humb kuptimin,
kur hyjnë zemrat në llogari.

Jo, jo nuk po t’i dua,
lot’ e rënë t’i shoh në sy,
se ka vajza plot Tetova
e nuk mbahet veç me ty.

Se ti e vrave dashurinë,
Edhe shkove pas një horrit,
Paqe mes nesh s’mund të shtijnë,
As ushtarët e UNPROFOR-it.

ObserverKult


Lexo edhe:

ELITA 5: T’MË AFROHESH S’KE GUXIM… (TEKSTI DHE KËNGA)