Eneda Tarifa: Fryma më mbaron… (teksti dhe kënga)

Nuk jam vetëm
dhe pse ty s’të kam
Nuk jam vetë e di
jo nuk di të qaj
ti nuk je më këtu
të shohësh sytë e mi
Nuk jam vetëm jo.

Nuk je vetëm
gjithmonë do t’jem pranë
të jap jetë e di
dhe pse jetë nuk kam
se fryma më mbaron
oh, për ty
për ne të dy.
Dhe them me vete:
“Ku je? Ku je?” – ky shpirt thërret
Atje, atje nuk ka më jetë
E di, e di nuk je më ti ai që vjen
Nuk je.

Nuk je vetëm
gjithmonë do t’jem pranë
të jap jetë e di
dhe pse jetë nuk kam
se fryma më mbaron
oh, për ty
për ne të dy.