Eranda Libohova: S’e di a më kujton… (teksti dhe kënga)

Çfarë t’i them unë vjeshtës
nuk jemi më të dy
çfarë t`i them unë zemrës
më nuk i flas për ty
me të je tani,
jo s’e di,
a më kujton?

Këtë natë diku tjetër jepesh
frymën nuk e ndjej në gjoks
këtë natë t’i nuk kthehesh
asnjëherë nuk do të ndodh
s`dua t`më kujtosh.

Harro harro
dhe emrin tim,
ti më harro
pa ty loti u tha,
ti më harro
koha shëron gjithçka,
ti më harro
vjeshtës i them një fjalë,
ti më harro.

Nga po kjo këngëtare: Eranda Libohova: Jo nuk do lodhem, çdo ditë do të pres… (teksti dhe kënga)