Fatos Arapi: Lamtumirë…

fatos arapi e paëndërrta portret observerkult poetry

Lamtumirë.
Marr me vete
djegie perëndimesh nëpër muzgje të qeta,
silueta qiparisash nëpër sfonde të murrme ullinjsh.
Dhe blloqet e hijeve të Çikës,
që përkunden netëve
mbi kostelacione yjesh Jonit përposht.
Lamtumirë.
Kudo që shkoj
jam një copëz peizazhi nga vendi im.


ObserverKult

Lexo edhe:

FATOS ARAPI: TI DO T’MË DASHUROSH PATJETËR!