Fitnete Tuda: Mundohem të ik pa fjalë e pa lot’ (teksti dhe muzika)

Një ditë do të bëhet më mirë
Për mua dhe ty, dashuria ime

Mundohem të ik pa fjalë e pa lot
Të harroj të flas, e harroj të këndoj
Pa ty jam hije, e trishtuar, e zhgënjyer

Miliona përse më lënë pa gjumë
Në netët e bardha me ëndrra shumë
Rri me mua se të dua zemra ime

Një ditë do të bëhet më mirë
Tjera ditë do të vijnë o toka ime
Një ditë do të bëhet më mirë
Më beso kur të them o shpresa ime

Mundohem të ik pa fjalë e pa lotë,
Të harroj të flas, e harroj të këndoj
Pa ty jam hije, e trishtuar, e zhgënjyer

Miliona përse më lënë pa gjumë
Në netët e bardha me ëndrra shumë
Rri me mua se të dua zemra ime.

ObserverKult


Lexo edhe:

FITNETE TUDA & VLERA KASTRATI: SHI BIE NË TIRANË (TEKSTI DHE KËNGA)