Flori: M’duaj zemër edhe kur të dy ja fusim kot…

Këngëtari Flori Mumajesi është për momentin kryefjala “rozë” e mediave.

Fillimisht ai ka deklaruar se do t’i heq të gjitha këngët nga Youtube, gjë që e ka bërë, me arsyetimin se nuk po i dëgjohen ato më të mirat, por disa tjera.

Tutje Flori ka rrëfyer vuajtjet e viteve të fundit.

“Unë 4 vitet e fundit kam kaluar një tmerr, një horror …kam vdekur për së gjalli”, ka thënë mes tjerash ai.

Telenovela “Flori” vazhdoi me rikthimin e ‘këngëve të fshira’ në Youtube.

Por historia nuk përfundon këtu.

Flori sot ka publikuar këngën “Mbaroj për ty”, një baladë e ofruar vetëm në versionin audio.

ObserverKult ju sjell tekstin dhe këngën:

Flori: Mbaroj për ty

M’duaj zemër, m’duaj zemër
Une e di mundesh edhe më fort
M’duaj zemër,
Edhe kur të dy ja fusim kot

M’duaj zemër, m’duaj emër
Edhe kur të jesh ti larg nga unë..
M’duaj zemër, m’duaj zemër
Dhe pak më shumë..

Se unë mbaroj për Ty,
Unë mbaroj për Ty
Unë mbaroj për Ty
Unë mbaroj për Ty

Fundi qiellit, fundi qiellit
Ti e din për ty nuk më mjafton
Je njeriu, je Njeriu im
Dhe kur lëndon

M’duaj zemër, m’duaj emër
Edhe kur të jesh ti larg nga unë
M’duaj zemër, m’duaj zemër
Dhe pak më shumë.

Se unë mbaroj për Ty
Unë mbaroj për Ty
Unë mbaroj për Ty
Unë mbaroj për Ty

ObserverKult

kliko edhe:

“UNË JAM I VDEKUR PËR SË GJALLI”, FLORI MUMAJESI: 4 VITET E FUNDIT KAM KALUAR NJË HORROR…