Freddie Mercury: Kur të vdes…

Disa

ObserverKult ua sjell disa thënie të Freddie Mercury:

“Më pëlqen fakti që mund t’i bëj njerëzit të lumtur, në çdo formë. Edhe nëse është thjesht për një orë në jetën e tyre. Nëse unë mund t’i bëj njerëzit të ndihen mirë, me fat dhe të kenë buzëqeshje në fytyrë, për mua është arritja më e madhe”.

“Nuk kam frikë të them gjërat që dua të them, apo të bëj gjërat që dua të bëj. Ndaj mendoj se në fund, të jesh natyral dhe i sjellshëm është ajo çfarë triumfon. Dhe shpresoj që një gjë e tillë të përcillet në këngët e mia”.

“Mund të bëhesh kushdo që dëshiron të bëhesh. Thjesht përqendroje veten tek ai/ajo që dëshiron të arrish më tepër”.

“Dua të rrethohem përherë nga gjëra të bukura”.

“Paratë nuk mund ta blejnë lumturinë, por mund të ta falin nëpërmjet mirëqenies”.

“Unë nuk kam lindur për të shkuar në parajsë. Jo, unë nuk dua të shkoj në parajsë. Ferri është shumë më i mirë. Mendo pak për gjithë njerëzit interesantë që do të takosh atje”.

“Gjëja më e rëndësishme është të jetosh një jetë të bukur. Nëse jeta është e bukur, nuk ka rëndësi se sa zgjat”.

“Dikush do të jetë gjithmonë më e bukur se ty. Dikush do të jetë gjithmonë më e zgjuar se ty. Dikush do të jetë më e re se ty. Por këta persona nuk mund të jenë kurrsesi si ty”.

“Jam romantik, por gjithmonë vendos një barrier përreth vetes, ndaj është e vështirë për njerëzit të hyjnë aty dhe të më njohin realisht”.

“Kur të vdes, dua të më mbajnë mend si një këngëtar me vlera dhe me substancë”. /bota.al

ObserverKult

——————————————————-

Lexo edhe: THËNIE NGA DICAPRIO: VETËM TI MUND T’I NDRYSHOSH SITUATAT E TUA, MOS FAJËSO ASNJË PËR TO

ObserverKult ua sjell disa thënie nga aktori i njohur, Leonardo DiCaprio:

“Ti dhe vetëm ti mund t’i ndryshosh situatat e tua. Mos fajëso asgjë dhe asnjë për to”.

“Njerëzit do të të paragjykojnë, sepse ndihen të pakënaqur me jetën e tyre”.

“Ji falënderues nga periudhave të vështira, sepse ato të kanë bërë ky/kjo që je sot”.

“Nëse ti bën atë që mund ta bësh më mirë dhe të jesh i lumtur. Atëherë do të gjendesh shumë më përpara në jetë, se shumë njerëz të tjerë”.

“Gjëja e vetme që ekziston midis teje dhe synimeve të tua është ajo historia idiote që vazhdon t’i thuash vetes tënde, se nuk mund t’i arrish synimet e tua”.

“Unë nuk jam ai lloj personi që do të duket sa më në modë, apo të bjerë në sy. Jam thjesht një individ që i pëlqen të jetojë jetën e vet”.

“Çdokush ka kaluar nëpër diçka që e ka ndryshuar…

Leximin e plotë mund ta bëni këtu.

ObserverKult