Gëzim Aliu flet për librin e fundit të Kazuhiko Yamamotos (video)

Këtë javë do të prezantojmë librin “Kodi zakonor fisnor dhe konceptet etike të Biblës hebraike” të albanologut japonez Kazuhiko Yamamoto.

Për librin e Yamamotos flet përkthyesi i tij , shkrimtari dhe albanologu Gëzim Aliu.

Ndiqeni videon në vazhdim: