‘Goethe dhe receptimi i tij në kulturën shqiptare’, flet Albulena Blakaj

“Goethe dhe receptimi i tij në kulturën shqiptare”, është libri më i ri i studiueses dhe profesoreshës së letërsisë gjermane, dr. Albulena Blakaj.

Libri përveç informacionit mbi ndikimin dhe receptimin e veprave të shkrimtarit gjerman, sjellë edhe analiza për veprat e ndryshme të tij nga autorë e përkthyes të njohur shqiptar.

Për më tepër, ndiqeni intervistën në vazhdim: