Hapet ekspozita “Sot dhe Nesër” në Lapidariumin e Muzeut të Kosovës

Ekspozita ‘Sot dhe Nesër’ do të hapet në hapësirën e Lapidariumit të Muzeut të Kosovës më 26 shkurt në ora 19.

Për të përmbyllur projektin e përkrahur nga Drejtoria e Kulturës në Komunën e Prishtinës mbi ofrimin e shërbimeve të terapisë së muzikës & artit, organizata Zë – Qendra Logopedike për Trajtim dhe Hulumtim do të sjellë ekspozitën “Sot & Nesër”.

Ekspozita do të qëndrojë e hapur edhe në datat 27 dhe 28 shkurt nga ora 10:30 deri në 19:30.

ObserverKult


Lexo edhe:

JOSE SARAMAGO: KUJDES ME FJALËT, NUK DUHET T’I NXJERRIM NGA GOJA, PA I KALUAR NË MENDJE…

Nga Jose Saramago

Fjalët nuk janë të pafajshme. Ato mund të jenë kalimtare dhe të shpejta si era, por lënë gjurmët e një stuhie. Mund të ndërtojnë ose shkatërrojnë një iluzion brenda sekondës.

Mund të na nxitin apo të na frenojnë. Mund të na gëzojnë apo të na trishtojnë.

Ato mund të na lartësojnë por edhe mund të na poshtërojnë. Ndonjëherë një fjalë nuk ka rëndësinë e një tjetre, pavarësisht se fjalori na thotë se ato janë sinonime.

Tekstin e plotë mund ta lexoni KËTU:

ObserverKult