Intervistë me drejtoreshën e Muzeut të Mitrovicës, Nora Prekazin (Video)

Ju ftojmë të ndiqni intervistën me drejtoreshën e Muzeut të Mitrovicës, aktivisten dhe poeten, Nora Prekazi realizuar nga Lindita Canolli.

ObserverKult


Lexo edhe:

INTERVISTË ME SKULPTOREN, ARJETA MIFTARI GASHI (VIDEO)