Intervistë me studiuesen e letërsisë, Meliza Krasniqi (Video)

Ju ftojmë të shikoni intervistën me  studiuesen e letërsisë, Meliza Krasniqi, lidhur me librin e saj të fundit, “kritika dhe Letërsia”.

Intervista është realizuar nga redaktori i ObserverKult, Valon Krasniqi.

ObserverKult