Roberts: Më shumë do të doja të kisha 30 minuta “të mrekullueshme” sesa një jetë pa asgjë të veçantë…

Julia Roberts
Julia Roberts /Francois Duhamel/©Columbia Pictures/Courtesy Everett Collection

ObserverKult ju sjell disa thënie nga aktorja e njohur, Julia Roberts

– Më shumë do të doja të kisha 30 minuta “të mrekullueshme” sesa një jetë pa asgjë të veçantë.

– Unë besoj në dy njerëz që janë të lidhur me zemër dhe nuk ka rëndësi se çfarë bëni, kush jeni apo ku jetoni; nuk ka kufij apo barriera nëse dy njerëz janë të destinuar të jenë bashkë.

– Njerëzit do të mendojnë se jam e sëmurë, ngaqë i dua gjithë këta libra të trishtuar. Në fakt, nuk më shqetëson një fund i lumtur në një roman – sigurisht, është mirë kur ndodh. Por kur ke investuar kaq shumë kohë dhe gishtat e tua kanë shtyrë gjithë atë letër dhe arrini në fund… epo, një fund tragjik shkon me tragjedinë e përfundimit të një libri.

– Është qesharake kur njerëzit thonë: “Unë nuk mendoj se Julia më pëlqen”. Zemër, nëse nuk më pëlqen, do ta kuptosh!

– Unë thjesht dua të theksoj se nuk janë vetëm mësuesit e mëdhenj ata që ndonjëherë i japin formë jetës suaj. Ndonjëherë është mungesa e mësuesve të mëdhenj ajo që formëson jetën tuaj dhe të injoruarit mund të jetë po aq e dobishme për një person sa të lavdëruarit.

ObserverKult

Lexo edhe:

JULIA ROBERTS: JA PËR ÇKA FRIKËSOHEM…