Kam vendosur të merrem me dashurinë… urrejtja është peshë e rëndë për t’u mbajtur

letër dashurie

ObserverKult ju sjell disa thënie për dashurinë:

“Dashuria e thellë fillon me miqësi. Dashuria është miqësi që merr flakë. Është të kuptuarit pa fjalë, besim i përbashkët, të ndarit, të falurit. Është premtim, në të mirë dhe në të keq. Ajo nuk mjaftohet përveç se me përsosmërinë duke përfshirë brenda dobësinë njerëzore.”/Ann Landers

“Kam vendosur të merrem me dashurinë. Urrejtja është peshë e rëndë për t’u mbajtur.”/Martin Luther Kingu, Jr

“Dashuria është e nxehtë. Kujdes! Dashuria është zjarr, që nuk mund të thuash nëse do të të ngrohë zemrën apo do të të djegë shtëpinë, këtë, nuk e dimë.”/John Crawford

ObserverKult

LEXO EDHE: Richard Gere: Kam mësuar ta dua veten…