Kërkohet urgjentisht plazmë gjaku për aktorin Luan Jaha

Aktori i njohur Luan Jaha, është prekur me COVID-19 dhe për të po kërkohet ndihmë urgjente.

Avokati Arianit Koci, ka publikuar në rrjetet sociale një thirrje urgjente, duke kërkuar plazmë gjaku për aktorin Luan Jaha nga ata që e kanë kaluar COVID-19.

Shkrimi i plotë:

Përshëndetje të gjithëve,

E kemi me urgjencë të sigurojmë plazmën e gjakut për aktorin Luan Jaha.

Personat që e kanë vullnetin e mirë dhe sapo e kanë kaluar Covidin e që kanë grupin e gjakut A Pozitiv – mund të më shkruajnë në msg.

Na duhen dhurues me minimum 50+ antitrupa.

P.s.

Sipas nevojës, mund ta jap vet gjak – si kompenzim – aq sa ma lejojnë mjekët.

Grupin e gjakut e kam 0 pozitiv, dhe Covid 19 e kam kaluar para 5 muajve.

LEXO EDHE: COVID-19 IA MERR JETËN REGJISORIT TË NJOHUR, KUJTIM GJONAJ