E doja sepse ishte ajo, nga Klajdi &Flori (teksti dhe kënga)

e doja sepse ishte e bukur,
e doja sepse ishte ajo,
dhe pse gënjeja vetëm tem’
po vazhdoj edhe sot njësoj.

e donte sepse ishte e bukur,
e donte sepse ishte ajo,
dhe sa herë të dy ju shikoja,
sikur jetonit tjetër botë.

dhe lutem o zot,
as në qiell e as në tokë,
s’do ta besoja asnjëherë,
për ty se them dot,
ishe dje dhe nuk je sot,
sikur të jetonim dhe një herë.

askush nuk më sheh mua të lumtur
se ndryshe më sheh vetëm ajo,
dhe sa herë për ty dikush do më flasë
më mirë shpirti mos e dëgjoj

jeton ti çdo ditë duke u lutur
gjithçka për ty është vetëm ajo,
dhe pse lotët ty nuk të thahen
ti vazhdon të besosh vetëm një zot.

ObserverKult

_________________

Nga i njëjti këngëtar:

FLORI: SHUMË JEMI DASHT’…(TEKSTI DHE KËNGA)

https://sq.wikipedia.org/wiki/Flori_Mumajesi