“Kuq e zi je TI”, himni i kombëtares i kënduar nga Elvana dhe Flori (teksti dhe kënga)

“Kuq e zi je TI”, kënduar nga Elvana dhe Flori

Në vazhdim e gjeni tekstin e këngës:

ALBANI: SHAKOHOXHA, çfarë po ndodh realisht, na thuaj diçka… Ti je aty pranë, e ke parë më mirë se çfarë ka ndodhur. Çfarë ishte ai, ai flamur? Ajo banderolë… nuk e di çfarë mund ta quajmë, që valvitej tek ai mini-helikopter le t’themi?

SHAKOHOXHA: Ai ishte flamuri më i bukur ne botë ALBAN!

ELVANA:
Jemi ne, jemi ne
Vijmë nga trojet tona
Nuk na ndal dot askush, fluturon shqiponja.
Po thërret toka jonë, lisa edhe male.
Se ne jemi një Komb, Shqipëri e madhe.

Unë jam kuq e zi, kuq e zi.
Jam Unë dhe Ti, kuq e zi.
Me ty zemrën kemi sot
O flamuri më i bukur n’botë
Me ty zemrën kemi sot
O flamuri më i bukur n’botë.

Kuq e zi oh heeej oh hej
Kuq e zi oh heeej oh hej.

FLORI:
Je një formë, jem’ një gjak,
Asnjëher’ nuk ike.
Jemi Ne jemi Ne,
Shqipëri etnike.
Po thërret toka jonë, lisa edhe male.
Se ne jemi një Komb, Shqipëri e madhe.

ELVANA:
Unë jam kuq e zi, kuq e zi.
Jam Unë dhe Ti, kuq e zi.
Me ty zemrën kemi sot
O flamuri më i bukur n’botë
Me ty zemren kemi sot
O flamuri më i bukur n’botë.

Kuq e zi oh heeej oh hej
Kuq e zi oh heeej oh hej…

Unë jam kuq e zi, kuq e zi.
Jam Unë dhe Ti, kuq e zi.
Me ty zemrën kemi sot
O flamuri më i bukur n’botë
Me ty zemrën kemi sot
O flamuri më i bukur n’botë.

ObserverKult


Lexo edhe:

PËRJETËSISHT ME TY SHQIPËRI/ HIMNI I KOMBËTARES KËNDUAR NGA ILIR SHAQIRI (TEKSTI DHE KËNGA)