Kush është i inflitruari? Emisioni holandez xhirohet në Shqipëri (Video)

“Kush është i inflitruari?” Një cikël programesh që transmetohet në Holandë ka xhiruar në Shqipëri të 12 episodet e një prej edicioneve të tij. Në Shqipëri ka ardhur një staf i gjerë dhe kanë fshehur objekte në vende të ndryshme. 

Emisioni ka nisur transmetimin e plotë nga 1 janari i këtij viti. Është një nga programet më të ndjekura i formatit reality show.

Në video shihen pamje të Shqipëriës tonë, maleve dhe deteve Adriatik dhe Jon. Po ashtu janë përdorur fabrika dhe vende të braktisura në Shqipëri për të fshehur objektet./a2news

ObserverKult


Lexo edhe:

TURIZMI “I ERRËT” NË SHQIPËRI: “VUAJTJA JONË DJE ËSHTË DËFRIMI JUAJ SOT”

Në një malësi të thyer në rrethinat e Tiranës, hapat tanë jehojnë si ogur teksa çapitemi nëpërmjet një vargu betonesh të papërshkueshëm dhe dyersh të metalta, secila e trashë disa centimetra dhe në një labirint korridoresh që humnerojnë thellë në malin e Dajtit.

Dritat elektrike regëtijnë, buçimat e largëta kumbojnë, telefona të moçëm tryeze cingërojnë dhe jehona zërash të incizuar shpërthejnë nga thellomat e një kompleksi të dikurshëm nëntokësor i bërë për të shpëtuar lëkurën e elitës sunduese të Shqipërisë në rast lufte, derisa secili sipër do të vithisej nga reja-kërpudhë. 

Tekstin e plotë mund ta lexoni KËTU:

ObserverKult