Lennon: Ti nuk ke nevojë që dikush të të thotë se ku je e çfarë je…

john lennon

ObserverKult ju sjell disa thënie të John Lennonit:

Në fund gjithçka do të shkojë mirë. E nëse nuk shkon mirë, nuk është fundi!

Nëse dikush mendon se dashuria dhe paqja janë një klishe që duhet lënë prapa në vitet gjashtëdhjetë, ky është problem i tij. Dashuria dhe paqja janë të përjetshme!

Ti nuk ke nevojë që dikush të të thotë se ku je e çfarë je. Ti je ai që je!

Ne nuk mund t’i ndihmojmë të gjithë, por të gjithë mund të ndihmojnë dikë!

Kur isha 5 vjeç, mamaja ime më thoshte se lumturia është çelësi i jetës. Kur shkova në shkollë, më pyetën se çfarë doja të bëhesha kur të rritesha. Unë shkruajta “I lumtur”. Ata më thanë se nuk e kisha kuptuar detyrën, e unë iu thashë atyre se nuk e kishin kuptuar jetën!

Ajo që duhet të bëjmë është të mbajmë gjallë shpresën. Sepse pa të do të fundosemi!

Ose lodhu së luftuari për paqen, ose vdis!

Bota është vetëm një vend i vogël ku të gjithë duan të na lëndojnë!

ObserverKult


Lexo edhe:

MARKEZ: NUK KA LAVDI MË TË MADHE, SE SA TË VDESËSH PËR DASHURINË…